Skip navigation

Viitorul tehnologiei

Transformăm ziua de mâine

Studenți în inginerie Dyson

Următoarea generație

Pentru noi, tehnologia reprezintă totul. Suntem complet dedicați să transformăm viețile oamenilor prin ideile noastre radicale. Așa cum ne străduim încontinuu să identificăm problemele viitorului, ne-am angajat să încurajăm și să pregătim inginerii care le vor rezolva.

Imagine secționată a motorului

Dyson Institute of Engineering and Technology

Dyson Institute of Engineering and Technology pregătește următoarea generație de entuziaști în tehnologie. Studenții din cadrul Dyson Institute of Engineering and Technology au un loc de muncă în echipa de inginerie globală Dyson, în timp ce studiază pentru diploma de licență în inginerie. Și pentru că Dyson acoperă toate taxele de școlarizare, aceștia pot absolvi fără datorii.

Student în inginerie Dyson

Fundația James Dyson

Fundația James Dyson este dedicată încurajării viitorilor Brunel, Edison și Faradays ai lumii. Colaborând cu profesorii și studenții acestora, încurajăm tinerii să gândească diferit, să facă greșeli și să-și realizeze potențialul tehnologic.

Un tânăr student în tehnologie învățând despre tehnologia Dyson

Premiul James Dyson

Acest premiu internațional pentru proiectare celebrează și inspiră următoarea generație de ingineri. Condus de Fundația James Dyson, îi provoacă pe studenți să proiecteze un lucru care să rezolve o problemă. Premiul? 30.000 de lire sterline și o platformă globală pentru a-și lansa ideea.

James Dyson and Isis Shiffer wearing Ecohelmets

Este ușor să vorbiți cu noi.

Ne puteți suna
N/A
Trimiteți-ne un e-mail
WhatsApp