Skip navigation

Responsabilitatea socială a întreprinderilor

Depășirea obiectivelor

În calitate de întreprindere mondială în domeniul tehnologic, recunoaștem că acțiunile noastre au consecințe profunde. Am acceptat provocarea de a face o diferență pozitivă - prin reducerea impactului asupra mediului, îmbunătățirea condițiilor pentru muncitori și încurajarea proiectanților tehnici de mâine.

Clădire Dyson în Malmesbury

Tehnologie eficientă lean

Totul a început cu un sac de aspirator - sau, mai precis, cu eliminarea lui. În prezent, cercetăm încontinuu noi metode pentru a face mai mut cu mai puțin.

Schiță a produselor Dyson

Aprovizionare responsabilă

Lanțurile de aprovizionare sunt complexe, iar noi nu suntem excepția, motiv pentru care împărtășim responsabilitatea cu furnizorii noștri față de persoanele care lucrează în acestea. Aflați ce facem pentru a îmbunătăți standardele.

Schiță reprezentând interiorul unui aspirator vertical Dyson

ADN-ul nostru

Nu ne place ineficiența. De aceea lucrăm pentru a reduce deșeurile, pentru a utiliza electricitate din surse regenerabile și pentru a rezolva și mai multe probleme pe care alții le ignoră.

Dyson robot vacuum on carpetec floor

Viitorul tehnologiei

Munca noastră la Dyson Institute of Engineering and Technology, fundația James Dyson și premiul James Dyson transformă ziua de mâine și ajută la definirea viitorului tehnologiei.

Studenți în inginerie la Dyson

Este ușor să vorbiți cu noi.

Ne puteți suna
N/A
Trimiteți-ne un e-mail
WhatsApp WhatsApp