Skip navigation

Tehnologie eficientă lean

Mai mult cu mai puțin

Videoclip cu James Dyson vorbind despre tehnologia eficientă

Mic, dar puternic

Motorul digital Dyson V9 are o lățime de doar 27 mm și a fost creat pentru uscătorul de păr Dyson Supersonic™. Instalat în mâner pentru a schimba centrul de greutate, se rotește până la 110,00rpm - în medie, de șase ori mai repede față de alte motoare pentru uscătoare de păr. L-am combinat cu aceeași tehnologie Air Multiplier™ folosită în ventilatoarele noastre, pentru o uscare mai rapidă.

Vedere internă a motorului digital în uscătorul de păr Dyson Supersonic

"O condiție necesară a muncii noastre este folosirea moderată și cu ingeniozitate de energie și materiale. Prin această concepție eficientă am descoperit pasiunea pentru tehnologie. "

James Dyson

Inginer
James Dyson

Îmbunătățire prin eliminare

Inginerii noștri regândesc produse de larg consum pentru a elimina componente inutile. Ventilatorul a fost revoluționat prin valorificarea un fenomen care creează un nucleu de înaltă presiune când jeturi de aer se întâlnesc pe o suprafață convexă. Acest lucru a însemnat că putem proiecta un flux de aer precis pentru răcorire personală.

Prim-plan cu ventilatoarele Dyson

Mai puține greșeli. Și mai puține deșeuri.

Performanța garantată necesită cea mai mare precizie. Astfel, fiecare motor digital Dyson este asamblat de roboți - fiecare lucrând cu precizie micronică, la viteze mari. Aceasta este doar o parte dintr-o operație de fabricare cu consum mare de energie. De aceea, lucrăm să facem liniile de producție mai eficiente, folosind un sistem cu canale încălzite pentru a reduce deșeurile de rășină. De asemenea, furnizorii noștri de scule dezvoltă unelte cu mai multe cavități, ceea ce permite producția de mai multe piese într-o singură matriță - reducând consumul de timp, material și energie.

Prim-plan cu motor digital Dyson

Ușor. Testat în repetate rânduri.

Aparatele Dyson sunt ușoare și echilibrate din punct de vedere ergonomic, pentru o experiență mai confortabilă. Însă rezistența nu este compromisă. Prin cunoștințele lor de geometrie și materiale inovatoare, inginerii noștri proiectează prototipuri care să reziste la mii de ore de testare. Ceea ce înseamnă mii de ore de utilizare.

Aparate Dyson sunt testate pe o bandă rulantă

Ambalare, protecție, prezentare

Ambalajele noastre sunt concepute în paralel cu produsele. Ambele sunt supuse acelorași teste riguroase, astfel încât tehnologia noastră este livrată în siguranță, iar despachetarea este palpitantă, oriunde v-ați afla în lume. Și, la fel ca produsele noastre, ambalajele noastre sunt într-o continuă dezvoltare. Astfel, produsele sunt livrate în ambalaje corespunzătoare și intuitive.

Uscător de păr Dyson Supersonic într-o cutie deschisă

Dincolo de eticheta energetică

Etichete energetice ar trebui să orienteze oamenii spre proiectări foarte performante și eficiente din punct de vedere energetic. Dar în cazul aspiratoarelor, testele de laborator folosesc aparate goale. Astfel, noi nu proiectăm aspiratoarele noastre pentru a îndeplini aceste teste.

În schimb, ne gândim de fiecare dată la eficiență: de la motoarele noastre digitale foarte performante, la materialele pe care le folosim. Și pentru că aveți aspirare 100%, 100% din timp, aspirarea se termină mai repede - fără saci de unică folosință care ajung la groapa de gunoi. Nu veți găsi aceste lucruri pe o etichetă energetică.

Etichetă energetică atașată de un aspirator cu cilindru

Refolosire. Reciclare. Recondiționare.

Aproape toate materialele de înaltă calitate din aparatele Dyson pot fi refolosite sau reciclate. Iar în atelierele noastre de reparații, recondiționăm și certificăm aparate uzate, oferindu-le spre vânzare la un preț redus.

Siglă reciclare

Următorul

Aprovizionare responsabilă

Dyson cord-free vacuum

Este ușor să vorbiți cu noi.

Ne puteți suna
N/A
Trimiteți-ne un e-mail
WhatsApp WhatsApp