Skip navigation

Termeni și condiții pentru conținutul generat de utilizatori

Dyson LTD („Dyson”) contactează utilizatorilor rețelelor de socializare pentru a le cere permisiunea de a publica conținutul preferat generat de utilizatori („postarea”) în campaniile sale de marketing și promovare interne și externe, inclusiv pe diverse site-uri și platforme de socializare. Citiți cu atenție aceste rânduri deoarece Dyson vă solicită permisiunea de a vă folosi conținutul publicat pe rețelele de socializare în acest mod (“scop”). 

 

Dyson a avut acces la postarea dvs. deoarece aveți un cont public pe rețelele de socializare, iar echipa noastră monitorizează activitatea de pe rețelele de socializare pentru conținut asociat cu / publicat folosind hashtag-uri ale brandului, cum ar fi #dysonhair sau #dysonv10. 

  

Dacă nu doriți ca postările dvs. de pe rețelele de socializare să fie publice vă rugăm să modificați setările de confidențialitate ale contului dvs. 

 

Răspunzând cu #YesDysonPhoto confirmați că aveți cel puțin 18 ani și că sunteți singurul responsabil pentru conținutul dvs. („postarea”), adică dețineți toate drepturile asupra conținutului care se află în respectiva postare și/sau ați obținut drepturile și permisiunile corespunzătoare de la oricare și toate celelalte persoane și/sau entități care dețin, administrează sau revendică în alt mod orice drepturi cu privire la acest conținut. 

Răspunzând #YesDysonPhoto, sunteți de asemenea de acord cu acești Termeni de utilizare și acordați Dyson dreptul de a: 


  • Folosi postarea conform detaliilor acoperite sub „scop”; 

  • Stoca conținutul și numele de utilizator în limita celor stabilite sub “scop”; 

  • Modifica conținutul sau de a publica versiuni ale acestuia modificate parțial sau total, cu condiția ca Dyson să nu modifice conținutul în așa fel încât să creeze o impresie înșelătoare asupra opiniilor dvs.; 

  • Afișa numele dvs. de utilizator alături de conținut conform scopului agreat; 

  • Avea dreptul și licența neexclusive, la nivel global, transferabile, fără redevență, în mod irevocabil, perpetuu, fără compensație, de a utiliza conținutul dvs. conform acestor termeni și condiții. 


Pentru mai multe informații despre modul în care Dyson utilizează conținutul și numele dvs. de utilizator, consultați politica noastră globală de confidențialitate. 

 

Ulterior, puteți solicita ca Dyson să vă elimine postarea din materialele noastre promoționale și de marketing. Pentru acest lucru vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail social-media@dyson.com, iar noi vom elimina postarea cât mai curând posibil. 

 

Răspunzând #No, postarea dvs. nu va fi folosită deloc de Dyson și Dyson nu vă va contacta din nou în legătură cu aceeași postare. 

 

Pentru mai multe informații despre modul în care Dyson intenționează să vă folosească postarea și numele de utilizator, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail social-media@dyson.com

  

Dyson își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și condiții de utilizare prin publicarea unor Termeni și condiții de utilizare revizuiți, fără o notificare prealabilă. În consecință, ar trebui să citiți / să luați la cunoștință Termenii și condițiile de utilizare de fiecare dată când ne acordați permisiunea sau autorizarea de a publica conținutul dvs. 

Este posibil să nu repostăm conținutul.