Skip navigation

ADN-ul nostru

Eficiența: este în ADN-ul nostru

Aceasta a fost motivația lui James Dyson pentru primul aspirator fără sac. Și pe măsură ce ne dezvoltăm, ne influențează. Nu doar în invențiile noastre. Dar și în clădiri, oamenii și comunitățile din care facem parte.

Aspirator robot pe covor și podea dură

Spații inovatoare

Ne înconjurăm cu inovații ingenioase. Unele sunt pline de inspirație, amintindu-ne să luptăm pentru imposibil - ca avionul de luptă English Electric Lighting în unul dintre restaurantele noastre pentru personal. Altele sunt mai funcționale, cum sunt panourile solare și pompele de căldură având drept sursă solul, care contribuie la o furnizare de energie electrică 100% regenerabilă în campusul nostru din Malmesbury.

Iluminare restaurant Dyson

"A avea o idee pentru a face ceva mai bine și a o realiza - chiar dacă pare imposibil. Acesta este încă visul meu. "

James Dyson

Inginer
James Dyson

Construim viitorul

Simbolurile ingineriei ne inspiră. Am inaugurat recent un nou campus tehnologic la Hullavington, în Wiltshire.
Am putea folosi acest spațiu pentru a construi o clădire obișnuită de birouri. În schimb, restaurăm fostele hangare de aeronave al aerodromului, modernizând și regândind structura originală, astfel încât să funcționeze mai bine pentru persoanele care lucrează în interior. La fel ca aparatele noastre.

Hartă schematică

Reducerea consumului de energie

Campusul Malmesbury a fost, de asemenea, modernizat. Și, pentru că este posibil, profităm de ocazie pentru a reduce impactul asupra mediului. Primele au fost restaurantele, unde am înlocuit plitele pe gaz cu sisteme cu inducție - eliminând necesitatea aerului condiționat și alimentate 100% cu electricitate regenerabilă. Vom aplica această abordare în toate instituțiile Dyson.

Restaurant Dyson iluminat cu umbre

Rezolvarea lacunelor în materie de competențe

Inginerii au capacitatea de a rezolva problemele globale. Pentru a face față provocărilor secolului 21, cum ar fi poluarea aerului, avem nevoie de mai mulți ingineri. Fundația James Dyson este instituția filantropică Dyson. Misiunea acesteia este de a inspira a nouă generație de ingineri. Asigură bani, materiale și mentorat, astfel încât tinerii să se implice în probleme - și să învețe cum să le rezolve.

Aflați mai mult

Reducerea emisiilor nocive

Am început instalarea de stații de încărcare pentru mașini electrice în parcările personalului nostru, pentru a încuraja posesia de mașini fără emisii.
Asigurăm transportul cu autobuzul pe cele mai aglomerate trasee și toți din Malmesbury, cuibăriți în regiunile rurale britanice, au acces la o schemă de covoiajare la nivelul campusului. Mai puține mașini înseamnă mai puțini poluanți în aerul pe care îl respirăm - și mai puține ambuteiaje.

Schița conturului unui autobuz

Inginerul din fiecare

Nu toți angajații Dyson sunt ingineri - dar îi încurajăm pe toți să gândească ca unul. Să descompună lucrurile și apoi să le pună la loc, mai bine.
Indiferent de domeniul de competență - fie că este marketing, servicii pentru clienți sau finanțe - dorim ca voi să contestați supozițiile și să abordați ineficiențele ignorate de alții.

Angajați Dyson învățând despre tehnologia noastră

Cine nu cruță când are va răbda la lipsă mare

Pentru a ne asigura că aparatele noastre continuă să funcționeze an după an, le supunem unor teste riguroase. Și când testele sunt finalizate, rămânem cu multe componente perfecte pe care nu am vrea să le aruncăm la gunoi.
Astfel, unele sunt refolosite pentru teste viitoare. Altele sunt reciclate în campus - cum ar fi carcasele ciclonilor reimaginate ca suporturi de papetărie. Iar unele sunt donate unei instituții de binefacere pentru a fi utilizate în proiectele lor, încurajând creativitatea și pasiunea pentru inginerie în comunitatea noastră locală.

Aspiratoarele Dyson aranjate pentru a forma un cal

Hotărâți. Neobosiți.

Credem că întotdeauna există o cale mai bună. Așa că inginerii noștri se gândesc continuu la noi idei, ascunse în inima centrelor de cercetare din Wiltshire, Malaysia și Singapore.
Misiunea? Să rezolve problemele pe care alții aleg să le ignore. Și când aceștia sunt pregătiți să împărtășească ce au creat, veți afla totul.

Schițele unui inginer

Următorul

Viitorul tehnologiei

Studenți în inginerie înconjurați de aspiratoare

Este ușor să vorbiți cu noi.

Ne puteți suna
N/A
Trimiteți-ne un e-mail
WhatsApp WhatsApp