Pop-up Store Dyson

Testează gratuit produsele Dyson la Demo Zone-ul din Afi Cotroceni! In cadrul mall Demo Zone-ului din București, poti testa produsele sub îndrumarea personalului special instruit sa iti ofere toate detaliile necesare. Astfel, testezi si cumperi produsul Dyson ce iti va imbunatatii stilul de viata. Demo Zone-ul este localizat în AFI Palace Cotroceni, la parter, pe culoarul Champs-Elysees. Fă cunoștință cu gama Dyson de purificatoare, aspiratoare și produse de hair-styling de ultimă generație!

  • Dyson Pop Up Store Mall

Serviciul Tax Free

Tax Free este un serviciu care permite cetățenilor non-UE să iși recupereze TVA-ul aferent bunurilor Dyson achiziționate cu o valoare de minim 175 de euro. Acest serviciu este destinat exclusiv produselor achiziționate din cadrul magazinelor fizice Dyson, nu și pentru produsele achiziționate online.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne vizitați în magazinul nostru din AFI Palace Cotroceni, București sau ne puteți contacta pe adresa de e-mail dyson@skin.ro.Dyson Demo Zone: AFI Palace Cotroceni, București

Locație:
AFI Palace Cotroceni, parter, culoar Champs-Élysées

Adresă:
Bulevardul General Paul Teodorescu 4, București 061344

Vizualizați pe Google Maps

Program:
Luni-Duminică: 10:00-22:00

E-mail:
dyson@skin.ro