Skip navigation

Aprovizionare responsabilă

Asumarea răspunderii

Schiță interior aspirator Dyson

Dincolo de proiectare

Lanțurile de aprovizionare sunt complexe, iar noi nu suntem excepția. Pentru a produce mai mult de 260.000 de aparate, care ies de pe liniile de producție în fiecare săptămână, colaborăm cu câteva sute de furnizori din întreaga lume.

Dyson și furnizorii împart o responsabilitate față de mediu și față de oamenii implicați în producția de aparate și componente Dyson. Angajamentul nostru pentru această zonă este de lungă durată și continuu - pentru că întotdeauna va fi un mod mai bun de a face lucrurile.

Inginer ținând ochiul din Dyson Robot

Suntem exigenți și hotărâți

Dorim să lucrăm doar cu furnizori care împărtășesc dorința noastră de îmbunătățire. Ne așteptăm ca ei să respecte standardele internaționale privind sănătatea și securitatea, munca și mediul.

Furnizorii noștri respectă un cod de conduită etic și ecologic, care acoperă o serie de subiecte, inclusiv orele de lucru, libertatea de asociere, monitorizarea mediului și practici disciplinare corecte.

Aspirator vertical Dyson descompus

Punere în practică

Echipa noastră internă pentru Responsabilitatea socială a întreprinderilor lucrează cu furnizorii pentru a asigura respectarea codului, prin evaluări la distanță, audituri și vizite la fața locului. Dacă un furnizor nu respectă standardele noastre, căutăm un altul care o va face.

Declarația noastră privind Legea sclaviei moderne în Marea Britanie detaliază activitățile noastre de aprovizionare responsabilă.

Om de știință în laborator, testând piese

Siguranța, încorporată

Fiecare componentă Dyson trebuie să respecte Directiva europeană privind restricțiile de utilizare a anumitor substanțe periculoase (RoHS). De asemenea, Dyson respectă REACH, regulamentul european privind înregistrarea substanțelor chimice.

În interiorul unui depozit de testare Dyson

Următorul

Viitorul tehnologiei

Dyson engineers

Este ușor să vorbiți cu noi.

Ne puteți suna
N/A
Trimiteți-ne un e-mail
WhatsApp