Skip navigation

Calcule Dyson Airblade™

La Dyson, proiectăm dispozitive care funcționează fiabil, iar pentru a ne ajuta clienții să înțeleagă modul în care funcționează, suntem deschiși cu privire la toate specificațiile produselor noastre.

Din păcate, unii dintre concurenții noștri acționează altfel. Folosesc adesea declarații înșelătoare care pot duce la confuzii. Mai jos veți găsi calculele care sunt incluse în declarațiile noastre despre produse.

Dacă doriți mai multe informații, vă rugăm să ne contactați: airblade@gbrtronics.ro

Reducerea costurilor

În calculele noastre folosim următoarele valori :

Numărul de prosoape de hârtie per utilizare = 2

Această cifră provine din cercetările noastre interne. Știm că oamenii iau adesea mai mult de două prosoape de hârtie atunci când își usucă mâinile, dar suntem conservatori în ceea ce privește costurile.

Costul unui prosop de hârtie = € 0,01

Această cifră provine din cercetările noastre interne. Am luat costul prosoapelor de hârtie din cele mai populare cinci surse și am calculat costul mediu pe toate teritoriile.

Utilizări zilnice ale unei toalete = 200 de ori

Această cifră se bazează pe propriul nostru studiu intern al vizitelor la o toaletă de dimensiuni medii. Pentru toaletele mici, cu trafic redus, folosim numărul 100, iar pentru zonele cu trafic intens, precum toaletele din gări sau aeroporturi, folosim 400.

Zile de utilizare a toaletei = 365 de zile

Calculele noastre se bazează pe utilizarea pe tot parcursul anului.

Prețul pentru 1 kWh = € 0,10

Această cifră provine din cercetările noastre interne. Am preluat costurile cu energia din 5 surse diferite și am calculat costul mediu pe toate teritoriile.

Consumul de energie = indicat de producător

Consumul de energie în regim de așteptare = specificat de producător sau testat de Dyson.

Timpul de uscare a mâinilor se bazează pe protocolul NSF P335 P335.

Amprenta anuală de carbon a fost calculată presupunând că toaleta este utilizată de 200 de ori pe zi, 365 de zile pe an.

Atenție: Majoritatea producătorilor uscătoarelor de mâini nu respectă protocolul NSF P335 și pot indica perioade incorecte de uscare a mâinilor. NSF sunt specialiști independenți în igienă. Dacă doriți timpul de uscare exact, insistați asupra rezultatelor testului conform protocolului NSF P335.

Cum calculăm costul prosoapelor de hârtie?

Suma cheltuielilor anuale pentru prosoape de hârtie este =
Numărul mediu de prosoape de hârtie utilizate pentru uscarea mâinilor x costul mediu al prosoapele de hârtie x numărul estimat de vizite pe zi x numărul estimat de zile în care se folosește toaleta.

Cum calculăm costurile de funcționare a unui uscător de mâini Dyson Airblade™ și al altor uscătoare de mâini?

Calculul se face în doi pași.

Pasul 1: Costul de utilizare (fără regimul de așteptare)

Timpul uscării mâinilor (în ore) x puterea nominală a uscătorului de mâini (kW) x numărul estimat de utilizări pe zi x numărul estimat de zile în care se folosește toaleta x prețul energiei electrice pe kWh.

Pasul 2: Costul de funcționare în utilizare ( cu regimul de așteptare)

Rezultatul pasului 1 +

((Prețul energiei electrice pe kWh * numărul de ore pe an) - (numărul estimat de utilizări pe zi (100/200/400) * timpul uscării a mâinilor (ore))) * Consumul în regim de așteptare (kW)

= Costul anual de funcționare

Influența asupra mediului

În colaborare cu Carbon Trust, Dyson a produs o metodă de măsurare a impactului de mediu al aparatelor electrice și al prosoapelor de hârtie. Calculele emisiei de carbon au fost realizate utilizând software-ul GaBi furnizat de PE International, pe baza utilizării produsului pe parcursul a 5 ani și utilizând SUA ca țară reprezentativă de utilizare.

Aflați cum tehnologia Dyson vă poate îmbunătăți mediul în care vă desfășurați activitatea