Studii de caz - Arena Corinthians

Arena Corinthians

Arena Corinthians intro

Afacerea


Home to Corinthians, one of the largest and most successful football clubs in Brazil, the Arena Corinthians sports stadium regularly welcomes over 47,000 sports fans - and hosted six matches during the 2014 FIFA World Cup.

“Am testat zeci de uscătoatre de mâini în timpul proiectării stadionului și tuturor le lipseau calitățile de care aveam nevoie: performanță eficientă, design exclusivist și consum redus de energie. Tuturor, cu excepția uscătoarelor Dyson Airblade™.”

Lúcio Blanco, Operations Manager

Dyson Airblade V

Problema

Evenimentele de pe stadioane atrag un număr mare de vizitatori, ceea ce pune presiune pe toalete. Așa că directorul de operațiuni Lucio Blanco a avut nevoie de o uscare rapidă, iar arhitectul Anibal Couthinho a căutat un obiect cu un design potrivit statului premium al locației.

Soluția


Uscătoarele de mâini Dyson Airblade V


Timp rapid de uscare

Alte uscătoare au nevoie de până la 43 de secunde pentru usca mâinile, dar tehnologia Airblade usucă mâinile, în mod igienic, în doar 10 secunde. "Publicul trebuie să părăsească rapid toaletele, așa că am avut nevoie de un uscător de mâini rapid. În aceste condiții, Dyson a fost de neînlocuit", explică Lucio.


Design remarcabil

La Dyson, forma urmează întotdeauna funcția - o nouă metodă de a usca mâinile a dus la un aparat care arată la fel de original. "Arena Corinthians oferă spații și servicii exclusiviste", explică Anibal, "așa că am vrut să facem o declarație, să le arătăm clienților, suporterilor și sponsorilor noștri că sunt într-un mediu deosebit, dotat cu tehnologii noi."


Impact scăzut asupra mediului

Spre deosebire de prosoapele de hârtie care au nevoie constantă de aprovizionare și aruncare la gunoi, uscătoarele de mâini Dyson Airblade V folosesc jeturi de aer de mare viteză pentru a usca mâinile, generând cu până la 81% mai puțin CO2 per uscare. "Folosirea prosoapelor de hârtie nu se potrivea cu viziunea unui stadion sustenabil, așa că am renunțat imediat la ea", adaugă Lucio.


Satisfacția clienților

"Am primit nenumărate reacții pozitivie din partea fanilor despre uscătoarele de mâini Dyson Airblade V", explică Lucio. "Procentul persoanelor care se spală pe mâini a crescut după instalarea lor. Am auzit oameni care se spălau pe mâini doar ca să folosească uscătoarele."

Doar uscătoarele de mâini Dyson Airblade îți aduc aceste beneficii

 • Simbol cel mai rapid uscător de mâini

  Rapide

  Măinile sunt uscate în 10-12 secunde.

 • Most hygienic icon

  Igienic

  Filtrarea HEPA este standard.

 • Costs less to run icon

  Costuri de funcționare scăzute

  Cu până la 86% mai puțin față de alte uscătoare de mâini.

 • Better for the environment icon

  Mai bun pentru mediul inconjurator

  Fara copaci taiati, fara deseuri de hartie.

 • 5 year guarantee icon

  5 ani garanție

  Piese și manoperă.

;