Dyson Airblade Calculele

Dyson Airblade Calcule

La Dyson construim aparate care funcţionează corespunzător, iar pentru a ne ajuta clienţii să înţeleagă cum funcţionează, asigurăm transparenţa în legătură cu toate afirmaţiile pe care le facem.

Din păcate, unele dintre firmele noastre concurente nu acţionează în acelaşi mod. Acestea utilizează adesea afirmaţii greşite, care pot induce în eroare.

Mai jos, prezentăm o explicaţie privind calculele care ne susţin afirmaţiile. Dacă doriţi mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi la numărul +4 031 432 6141

Economii de cost:

La Dyson utilizăm următoarele valori în calculele noastre:

Număr de prosoape de hârtie per utilizare = 2

Această valoare se bazează pe cercetările noastre proprii. Știm că, adesea, se pot folosi mai mult de 2 prosoape de hârtie pentru ștergerea mâinilor, dar credem într-o estimare cât mai prudentă a costurilor.

Costul prosopului de hârtie = €0,01

Această valoare se bazează pe cercetările noastre proprii. Am luat costurile prosoapelor de hârtie pentru cele mai cunoscute cinci surse şi am calculat costul mediu pe toate teritoriile.

Consumul zilnic de prosoape într-o baie = 200

Această valoare se bazează pe cercetările noastre proprii privind consumul într-o baie de dimensiuni medii. Pentru băi mai mici cu trafic redus, folosim o valoare de 100, iar pentru zonele cu trafic intens, precum staţiile de benzină sau băile din aeroporturi, folosim o valoare de 400.

Numărul de zile în care se utilizează baia = 365 de zile.

Presupunem un an întreg.

Preţul electricităţii per kWh = €0,10

Această valoare se bazează pe cercetările noastre proprii. Am luat costurile electricităţii din 5 surse diferite şi am calculat costul mediu pe toate teritoriile.

Puterea = conform celor declarate de către producător

Puterea în standby = conform celor declarate de către producător sau testată în cadrul firmei noastre.

Timpul de uscare se bazează pe Protocolul P335 (NSF P335) al Fundaţiei Naţionale de Salubritate Publică.

Atenţie: majoritatea producătorilor de uscătoare de mâini nu respectă NSF P335, deci pot cita timpi incorecţi de uscare. NSF este o organizație indepentă, specializată în igienă. Dacă doriţi un timp de uscare precis, insistaţi pe rezultatele testelor NSF P335.

Cum calculăm costurile de exploatare ale prosoapelor de hârtie?

Costul anual de exploatare al prosoapelor de hârtie este estimat prin =
Numărul mediu de prosoape de hârtie utilizate pentru ștergerea mâinilor x costul mediu al prosoapelor de hârtie x numărul presupus de utilizări pe zi x un număr presupus de zile în care baia este în uz.

Cum calculăm costurile de exploatare ale uscătorului de mâini Airblade™ de la Dyson şi ale altor uscătoare de mâini?

Aceste calcule se efectuează în 2 etape.

Etapa 1: Costurile de exploatare atunci când se află în uz (fără standby)

timpul de uscare al uscătorului de mâini (în ore) x puterea nominală a uscătorului de mâini (kW) x numărul presupus de utilizări pe zi x numărul presupus de zile în care baia este în uz x preţul electricităţii per kWh.

Etapa a 2-a: Costurile de exploatare atunci când se află în uz (cu standby)

Rezultatul etapei 1 +

((preţul electricităţii per kWh * număr de ore într-un an) – (utilizări estimate pe zi (100/200/400) * timpul de uscare al uscătorului de mâini (în ore))) * Puterea în standby (kW)

= Costul anual de exploatare

Deţineţi un Airblade pentru numai o euro pe zi

Acest preţ se bazează pe o închiriere a AB03, excluzând service-ul şi reparaţiile pe o perioadă de 60 de luni.

Închirierea este asigurată prin intermediul Initial Washroom Services, o parte terţă desemnată de către Dyson. Închirierea se face în funcţie de situaţie. Pentru mai multe detalii, contactaţi +4 031 432 6141.

Impact de mediu:

La Dyson definim impactul de mediu calculând cantitatea de carbon (g) utilizată de o soluţie de uscare a mâinilor. Valorile pe care le utilizăm se bazează pe o cercetare recentă realizată de către o universitate de cercetare de vârf cu sediul în Massachusetts. Aceştia au utilizat o metodă ştiinţifică cunoscută sub denumirea de „Evaluarea ciclului de viaţă” (LCA) prin care s-a măsurat impactul de mediu total pentru şapte sisteme de uscare a mâinilor, inclusiv prosoape din bumbac, prosoape din hârtie nou produsă şi din hârtie reciclată şi uscătoare de mâini – atât cele convenţionale cu aer cald, cât şi uscătoarele de mare viteză. Cercetătorii au luat în considerare toate etapele ciclului de viaţă de la fabricaţie până la sfârşitul vieţii şi au calculat constatările pe baza impactului sistemelor asupra emisiilor de CO2, calităţii ecosistemului, utilizării terenului şi apei, sănătăţii umane şi consumului de resurse. Tot mai multe companii, inclusiv Apple, Walmart şi Google, au efectuat analize ale ciclului de viaţă pentru produsele proprii. Raportul – un important pas înainte pentru Evaluarea ciclului de viaţă – a putut fi aplicat și în alte domenii pentru a contribui la invalidarea anumitor afirmaţii „ecologice”, facilitând compararea impactului de mediu al produselor de uz cotidian, ceea ce a contribuit la aflarea răspunsului la întrebări precum „hârtie sau plastic?” Acest raport LCA este unul dintre cele mai serioase rapoarte de acest tip de până în prezent şi depășește aria de cuprindere a standardelor internaţionale curente, luând în considerare scenarii curente şi ipotetice care ar putea avea impact asupra mediului. Acesta reprezintă un prim pas în elaborarea unui standard „de aur” pentru compararea impactului de mediu al produselor – consumatorii având astfel posibilitatea să interpreteze numărul din ce în ce mai mare de aserțiuni legate de mediu. Studiul a fost efectuat în conformitate cu standardele ISO 14040 şi 14044 şi s-a bazat pe toate datele disponibile din cercetările LCA curente şi relevante realizate de către producătorii de prosoape de hârtie, de uscătoare de mâini şi de role de prosoape pentru a asigura imparţialitatea şi acurateţea cercetării evaluate de către referenţi.

;