Skip navigation

Stiinta din spatele ingrijirii parului

Rezolvarea problemelor reale ale parului cu ajutorul inginerie inovatoare.

A row of hair samples in a science lab

Cum să gestionați daunele

Tehnologia Dyson nu numai că ajută la coafarea părului, ci este concepută pentru a păstra culoarea, hidratarea, strălucirea și netezimea. Am explorat trei domenii cheie în jurul sănătății părului.

Înțelegeți și protejați părul de rupere

Pentru a sti cum să reparați părul deteriorat, aflați cum să-l protejați în primul rând. Vezi cum să obții un păr neted cu rutina potrivită și cum să obții un păr strălucitor cu ajutorul științei îngrijirii părului.

 • A demonstration of how heat affects hair

  Slăbirea părului

  Expunerea la temperaturi peste 150°C poate determina modificarea formei cheratinei din firele de păr. α-keratina se transformă lent în β-keratina, ceea ce face părul mai slab și mai puțin elastic în timp.

 • The technology behind a Dyson Supersonic hair dryer

  Prevenire, nu repararea

  Odată ce părul a fost deteriorat, acesta nu poate fi inversat. Părul poate deveni uscat și încrețit și își poate pierde hidratarea. Dacă părul este expus la temperaturi peste 230°C, acesta va începe să ardă sau să se topească.

 • Two hair pieces being tested for hydration and water retention

  Echilibrul perfect

  Dacă se pierde prea multă apă din păr, acesta se poate simți uneori uscat și deshidratat.Dacă se absoarbe prea multă apă în legături, stilul tău poate fi perturbat, determinându-l să piardă din naturalete. Un echilibru mai bun al umidității înseamnă o reținere mai bună a apei.

 • The Dyson Supersonic hair dryer with the Flyaway attachment being used on hair

  Mai slab atunci când este ud

  Apa face ca părul să se umfle și să devină mai slab cu până la 42%2, rupând legăturile care țin structura împreună. Acesta este motivul pentru care uscătorul de păr Dyson Supersonic™ a fost proiectat cu tehnologie de uscare rapidă.

 • Woman straightening hair with the Dyson Corrale hair straightener

  Pierderea pigmentării culorii

  Indiferent dacă părul tău este vopsit chimic sau natural, căldura ridicată îi poate schimba proteinele. Acest lucru poate face ca culoarea să fie îndepărtată și să pară estompată - sau chiar o culoare complet diferită.

 • The Coanda effect

  Efectul Coanda

  Multi-styler-ul Dyson Airwrap™ valorifică un fenomen aerodinamic numit efect Coanda, care este alimentat de motorul digital Dyson V9. Folosește aer pentru a înfășura și a crea bucle, mai degrabă decât căldură extremă. Ajută la protejarea strălucirii naturale.

Soluția Dyson

Cercetat. Testat. Rezolvat.

Ani de cercetare și teste la laboratoarele specializate în știința părului de la Dyson au confirmat că există doi factori cheie atunci când coafează; temperatură și control. Inginerii noștri au stabilit o tehnologie care modelează fără căldură excesivă.

Atașamente și accesorii

Accesoriile și accesoriile pentru îngrijirea părului proiectate de Dyson sunt cercetate și testate la fel de amănunțit ca și aparatele Dyson.

Two women demonstrating Dyson hair care range
 • Coanda airflow technology used on hair

  Dyson Airwrap™ multi-styler

  Combinând fluxul de aer puternic cu căldura controlată, aparatul multifuncțional Dyson™ Airwrap se poate usca și coafa în același timp - folosind efectul Coanda, nu căldura extremă.

 • Dyson Corrale hair straightener used on hair with copper flexing plates

  Placa de îndreptat părul Dyson Corrale™

  Placa de îndreptat cu plăci flexibile din aliaj de cupru mangan pentru coafare cu jumătate din deteriorare. Placa de îndreptat părul Dyson Corrale™ adună părul pentru a crea coafuri strălucitoare, drepte, cu mai puține încrețiri și zbârcituri.

 • Dyson Supersonic hair dryer with Flyaway attachment used on hair

  Uscător de păr Dyson Supersonic™

  Proiectat cu control inteligent al căldurii și motor digital Dyson V9, iconicul uscător de păr Dyson Supersonic™ se usucă rapid, fără căldură extremă.