Adăugați în coș
Dyson Purifier Cool Formaldehyde™ TP09
Economisiți 400 lei

Dyson Purifier Cool Formaldehyde™ TP09

A fost 3.999,99 RON 3.599,99 RON Economisiţi 400,00 RON
Dyson Purifier Cool Formaldehyde™ TP09

Detectează cu precizie și distruge formaldehida¹

Complet etanșat conform standardului HEPA H13.³ Poluanții rămân la interior.

Detectează, captează și reține automat poluanții

Purifică întreaga cameră² și vă răcorește

Cele mai recente purificatoare

ale noastre folosesc un senzor cu stare solidă pentru a detecta moleculele de formaldehidă de 500 de ori mai mici de 0,1 microni și pentru a menține precizia pe toată durata de viață a aparatului.4

Tehnologie

 • Senses and reports, automatically

  Detectează și raportează, în mod automat

  Senzorii integrați analizează constant aerul, în timp ce algoritmul nostru unic verifică datele în fiecare secundă. Acesta diagnostichează poluanții la nivel molecular, afișând rezultate live pe ecranul LCD.

 • Captează gazele și particulele ultrafine

  Captează gazele și particulele ultrafine

  Filtrul HEPA captează 99,95% din particulele cu dimensiunea de 0,1 microni. De asemenea, un strat de cărbune activ îndepărtează mirosurile și gazele, inclusiv compușii volatili organici.2.

 • Purifică întreaga încăpere

  Purifică întreaga încăpere

  Doar purificatoarele Dyson au tehnologie Air Multiplier™. Aceasta generează puterea de circulație pentru a atrage în aparat chiar și poluanții îndepărtați, proiectând aerul purificat în întreaga încăpere..2

 • Fully sealed to HEPA H13

  Complet etanșat conform HEPA H13

  În cele mai recente purificatoare ale noastre, nu doar filtrul îndeplinește standardul HEPA H13, ci întregul aparat.³ Așadar, poluanții rămân la interior.

 • Distruge formaldehida, în mod continuu

  Distruge formaldehida, în mod continuu

  Filtrul catalitic Dyson captează și descompune continuu moleculele de formaldehidă¹ în apă și CO₂. Și nu trebuie înlocuit niciodată.

 • Detectează cu precizie formaldehida

  Detectează cu precizie formaldehida

  Cele mai recente purificatoare ale noastre folosesc un senzor cu stare solidă pentru a detecta moleculele de formaldehidă de 500 de ori mai mici de 0,1 microni și pentru a menține precizia pe toată durata de viață a aparatului..

Caracteristici

 • Vă răcorește atunci când este nevoie⁵

  Vă răcorește atunci când este nevoie⁵

  Proiectează peste 290l de aer pe secundă pentru fluxul de aer de răcire.

 • Mod difuzat de aer

  Mod difuzat de aer

  Direcționează aerul prin spatele aparatului. Pentru a purifica, fără efectul de răcire.

 • Acum cu 20% mai silențios

  Acum cu 20% mai silențios

  Proiectat acustic pentru a reduce turbulențele, așadar este cu 20% mai silențios decât modelul anterior.

 • Controlul aplicației

  Controlul aplicației

  Controlați și monitorizați calitatea aerului de oriunde folosind aplicația Dyson Link.

 • Oscilează până la 350 °

  Oscilează până la 350 °

  Oscilația reglabilă proiectează aer purificat în întreaga încăpere.

 • Mod Nocturn

  Mod Nocturn

  Pentru persoanele care se trezesc ușor. Monitorizează și purifică folosind cele mai silențioase setări, împreună cu un afișaj estompat.

 • Îngrijire ușoară a filtrului

  Îngrijire ușoară a filtrului

  Filtrul este rapid și ușor de schimbat. Cu notificări automate privind durata de viață a filtrului pe ecranul LCD sau pe aplicația Dyson Link.

 • Telecomandă

  Telecomandă

  Curbată și magnetizată pentru a putea fi păstrată pe aparat.

Întrebări frecvente

Inginerii Dyson sunt perfecționiști. Canalizând nemulțumirea noastră neîncetată, am reproiectat cele mai recente purificatoare pentru a fi complet etanșate conform standardului HEPA H13.³ Cele două etape de purificare au loc într-un sistem de filtrare complet etanș pentru a reține poluanții în interior, împiedicându-i să se reîntoarcă în aerul pe care îl respirați. Acest aparat este, de asemenea, cu 20% mai silențios decât modelele anterioare, reducând zgomotul fără a compromite performanța de purificare.

Gama Dyson Purifier Formaldehyde are toate calitățile disponibile în produsele noastre avansate de purificare, dar aduce ceva nou: detectează și distruge formaldehida.¹ Un senzor cu stare solidă adăugat detectează cu precizie formaldehida, în timp ce filtrul nostru catalitic o descompune în două molecule mai sigure - dioxid de carbon și apă.

Formaldehida este un gaz poluant format din carbon, hidrogen și oxigen, care se găsește frecvent în locuințe. Sursele de formaldehidă din locuința dvs. pot include vopsele și lacuri, odorizante, saltele, mobilier, detergenți de uz casnic, covoare, plăci aglomerate și placaje, electronice, șervețete pentru uscător, ojă, naftalină, jucării, șeminee și sobe cu lemne.

Gradele HEPA se referă la eficiența filtrului la o anumită dimensiune a particulelor. HEPA H13 este un filtru cu o eficiență de eliminare de 99,95% a particulelor de până la 0,1 microni pe litru de aer. Filtrele Dyson captează, de asemenea, 99,95% din particulele cu o dimensiune de până la 0,1 microni, inclusiv poluanții obișnuiți, cum ar fi alergenii, bacteriile, virușii, polenul și sporii de mucegai.

Vă recomandăm să înlocuiți filtrul HEPA+Carbon la aproximativ fiecare 12 luni, în funcție de cât de des îl utilizați. Asta deoarece, în timp, filtrele se pot înfundă cu poluanți și chiar pot lăsa să pătrundă din nou în încăpere mirosuri neplăcute. Aparatul vă va avertiza când este timpul să schimbați filtrele. O citire a duratei de viață a filtrului poate fi găsită pe ecranul LCD și prin intermediul aplicației Dyson Link.⁴ Filtrul catalitic nu trebuie înlocuit niciodată.

Nu, TP09 nu este un aparat de aer condiționat. Poate servi drept ventilator, ceea ce vă poate ajuta să vă răcoriți.

Specificații

 • Înălțime 1.050 mm
 • Lungime 120 mm
 • Lățime 204 mm
 • Flux de aer (lps) 290 l/s
 • Greutate 4,65 kg
 • Filtru HEPA HEPA H13
 • Cablu 1,8 m
alt

Alegeți modelul

Prezentare generala

Economisiți 400 lei
 • Captează praful, alergenii și bacteriile
 • Detectează cu precizie și distruge formaldehida¹
 • Complet etanșat conform standardului HEPA H13.³ Poluanții rămân la interior
 • Sistem de filtrare etanș 360°
 • Purifică și reîmprospătează aerul din întreaga cameră
 • Detectează și captează automat poluanții.


A fost 3.999,99 RON 3.599,99 RON Economisiţi 400,00 RON

1Testare completă a purificatorului bazată pe testarea cumulativă a masei curate cu formaldehidă GB/T 18801-2018 cu injecție continuă până la atingerea platoului CADR de formaldehidă. Rezultatele pot varia în practică.

2Testat pentru eficiența filtrării la 0,1 microni (EN1822, ISO29463).

3Ratele de captare a gazelor pot varia.

4La setarea maximă. Testat pentru proiecție de aer și acoperire de purificare într-o încăpere de 81m3.

5Proba de particule cu ulei DEHS specificată în EN1822 într-o încăpere specificată în ASTM F3150. Testat în modul Max la IBR US, pentru o eficiență totală a aparatului de peste 99,95%.

6Necesită un dispozitiv pentru a rula aplicația, Wi-Fi sau date mobile, suport Bluetooth 4.0 și versiunea 10 de iOS sau versiunea 5 de Android (sau o versiune superioară). Se pot aplica tarifele standard pentru date și mesagerie. Controlul aplicației nu se aplică în cazul încălzirii.