Ideile ce fac aspiratoarele Dyson deosebite

Cicloanele Dyson captează mai multă murdărie și praf microscopic decât orice alt ciclon

Sunt atât de eficiente, încât captează particule la fel de mici ca polen, spori de mucegai, chiar și bacterii - particule care înfundă sacii și filtrele de la aspiratoarele convenționale.

Cyclone video thumbnail
Cyclone technology
transparent

Tehnologie ciclonică patentată

Există și alte aspiratoare care folosesc cicloni. Însă ciclonii ineficienți permit prafului să treacă până la filtru, înfundându-l și provocând pierderea puterii de aspirație în timpul folosirii. Cicloanele Dyson sunt cele mai eficiente dintre toate. Aceste generează forțe centrifuge de până la 313.000 G, aruncând praful și murdăria din fluxul de aer. Particule mici de 0.5 microni sunt aruncate direct în cuva transparentă.

Filtration

Aer evacuat mai curat decât aerul pe care îl respiri

Aspiratoarele Dyson sunt de înaltă eficiență ciclonică și sunt proiectate pentru a fi etanș. Aerul pe care îl evacuează este mai curat decât aerul pe care îl respiri - de aceea sunt ideale pentru cei alergici.

Mould spore

Captează alergeni

Alte aspiratoare dețin adesea cicloni ineficienți, ceea ce înseamnă că particulele microscopice, cum ar fi spori de mucegai și polen trec prin filtru. Dacă aparatul nu este etanș, acești alergeni si alte particule microscopice ajung înapoi în casă. Aspiratoarele Dyson au cei mai eficienți cicloni, proiectați pentru a fi etanși. Ce ajunge în aparat, ajunge în cuva transparentă - nu înapoi în casă.

Dyson floor tool

Accesorii de podea care asigură o putere mare de aspirație, dar care sunt ușor de manevrat.

Spre deosebire de alții, cu accesoriile de podea Dyson, nu sunteți obligați de a alege între o putere mare de aspirație sau o manevrare ușoară. Toate accesoriile noastre sunt proiectate pentru a oferi ambele - în același timp

Adaptat pentru ușurința mișcării și o putere de aspirație de pe orice tip de podea

În cazul în care alte perii sunt ușor de împins, asta poate insemna că acestea au o putere de aspirație redusă - să le oprească de la lipirea de podea. Inginerii noștrii se dedică la fel de mult dezvoltării capetelor de curățat Dyson ca și pentru restul componentelor. Toate accesoriile de podea Dyson sunt făcute pentru a fi ușor de manevrat fără a compromite puterea de aspirație. Sunt proiectate pentru a asigura o putere mare de aspirație și o curățare performantă pe toate tipurile de suprafață - podele dure, covoare și mochete.

Toate aspiratoarele tip cilindru Dyson dispun de:

 • DC39 hygienic bin emptying

  Golirea igienică a cuvei

  Doar apăsați butonul pentru a evacua murdăria.

 • Accesorii suplimentare

  Toate aspiratoarele Dyson, vin cu accesorii proiectate de Dyson, pentru a curăța locurile greu accesibile din casă.

 • A collection of filters and other vacuum cleaner parts.

  Fără costuri suplimentare.

  Aspiratoarele Dyson nu folosesc saci și au un filtru lavabil care rezistă o viață. Fără costuri suplimentare.

 • 5 year guarantee

  5 ani garanție

  Toate aspiratoarele verticale Dyson, vin cu 5 ani garanție - piese și manoperă

;